dimecres, 16 de setembre del 2009

Miwi Clavera, sociòloga-politòloga nova directora de la Fundació Lleida Solidària (FLS) del Col.legi d'Aparelladors


Maria Lluïsa Clavera (Miwi) ha estat nomenada directora de la Fundació Lleida Solidària (FLS) pel Patronat, a proposta del president de la mateixa, Ramiro Muñoz i del president del Col·legi d’Aparelladors, Pere Garrofé. La nova dirctora té com objectius consolidar l’equip de treball actual de l’entitat i aposta per l’expansió de l’ONGD cap a països d’Africa.

Miwi Clavera, sociòloga-politòloga, experta en cooperació internacional, ha treballat en organismes internacionals, com Nacions Unidades i al Paraguai, Carib i d’altres d’Amèrica Llatina, va començar a col·laborar com a voluntària de l’ONGD del Col·legi d’Aparelladors, l’any 2007, desenvolupant tasques posteriors d’assistència i coordinació tècnica i darrerament com a directora, en funcions.

Miwi Clavera ha acceptat la direcció de la Fundació, Lleida Solidària, l’ONG impulsada pel Col·legi
Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació, a proposta del Patronat de la mateixa i s’ha plantejat com a objectius immediats, la gestió de FLS, augmentar les seves accions, consolidar l’equip actual de treball, realitzar els projectes caire nacional i internacional que estan en marxa i fixar l’expansió de projectes nous cap altres països, principalment els africans.


Per a Miwi Clavera, aquest nomenament representa una gran responsabilitat, “doncs la Fundació és una institució que gosa de prestigi més enllà de les terres de Lleida, i fa una labor molt important, tan de recolzament com a ONG de segon nivell a les organitzacions locals tot donant suport tècnic; com, com a ONGD de Cooperació amb projectes internacionals als països del Tercer Mon. I també: un gran desafiament. És un moment molt interessant per la Fundació, doncs a pesar de la crisi global en que ens trobem, el Patronat ha mostrat una clara voluntat d’augmentar les seves accions, bé, siguin projectes, bé, siguin assistències tècniques; i apostar per la professionalització de l’organització, per tal de poder complir millor amb els seus objectius fundacionals, i així donar resposta en un moment en que les necessitats s’han duplicat”.